طرز تهیه چاشنی کشک لیمو
روش تهیه کشک لیمو
همانطور که از نام کشک لیمو مشخص میباشد. لیموترش از مواد اصلی آن میباشد که باید از لیموترش تازه استفاده شود. کشک لیمو را به خاطر طعم ترش آن بیشتر به عنوان چاشنی استفاده می کنند.
طرز تهیه کشک لیمو:
مواد لازم برای تهیه ی کشک لیمو :
آب لیمو تازه | سه چهارم فنجان (از 4-6 لیمو) |
پوست | پوست 1 رقم لیموترش |
شکر | سه چهارم فنجان |
تخم مرغ | 3 رقم |
کره | نصف فنجان |
طرز تهیه کشک لیمو :
داخل یک قابلمه ی کوچک مقداری آب برید و روی حرارت میانه گاز قرار بدهید تا بجوشد.
در یک کاسه ی شیشه ای بزرگ، (بزرگی آن باید تا اندازه ای باشد که روی در قابلمه قرار بگیرد اما آب داخل آن را لمس نکند) آبلیمو، پوست لیمو، شکر و تخم مرغ را داخل کاسه مخلوط کنید و خوب هم بزنید.
موادهای لازم را با هم ترکیب کنید
سپس آن را روی قابلمه روی اجاق قرار دهید و آن را هم بزنید. در طول روزگار پخت آن را هم بزنید و اجازه بدهید بپزد و غلیظ شود تا حدی که پشت قاشق را بپوشاند. این مدت از 10 لحظه تا 30 لحظه طول می کشد.
کشک لیمو را روی حرارت هم بزنید تا غلیظ شود
هنگامی که ابتدا به غلیظ شدن کرد، کره را به صورت مکعب های کوچک خرد کنید و یکی یکی آن ها را افزایش کنید هنگامی که کره تا حدودی آب شد کره ی بعدی را افزایش کنید.
کره ها را یکی یکی به کشک لیمو افزایش کنید
زمانی که همه ی مواد با هم خوب ترکیب شدند، اجازه بدهید خنک شوند و بعد آن را در شیشه ای بریزید و در آن را ببندید و در یخچال قرار بدهید.
کشک لیمو را در شیشه ای پاکیزه در یخچال نگهداری کنید
منبع: بیتوته