طرز تهیه جغوک بریزو کرمانی
روش تهیه چغوک بریزو
طرزتهیه جغوک بریزو:
مواد لازم برای جغوک بریزو : برای 6 نفر
گوشت چرخ کرده | 300 گرم |
سیب زمینی | 500 گرم |
پیاز درشت | 1 رقم |
رب گوجه فرنگی | 2 قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
زردچوبه و ادویه دلخواه | به مقدار لازم |
سبزی معطر تازه یا خشک شوید یا گشنیز | در صورت میلکردن 1 قاشق غذاخوری |
طرز درست کردن جغوک بریزو :
ابتدا سیب زمینی ها را پوست بگیرید و به صورت نگینی خرد کنید و بشویید. مقداری نمک و زردچوبه به آن بزنید و مخلوط کنید تا هنگام سرخ کردن خوش رنگ شوند. سپس با مقداری روغن سرخ کنید. سپس پیاز را نگینی ریز خرد کنید و با مقداری روغن داغکردن بدهید گوشت چرخ کرده را به آن افزایش کنید و داغکردن بدهید.
مقداری نمک و فلفل و زردچوبه و ادویه ی دلخواه خود را بزنید و داغکردن بدهید. پس از اینکه رنگ گوشت ها تبدیل کرد رب گوجه فرنگی را به آن افزایش کنید و اجازه بدهید رب مقداری با آن ها سرخ شود.
اکنون سبزی را افزایش کنید و باز داغکردن بدهید. در پایان سیب زمینی ها را به آن ها افزایش کنید و کاملا مخلوط کنید. این غذا را می توانید با نان و سبزی خوردن و یا با برنج میل کنید.
طرز پخت جغوک بریزو غذای کرمانی
نکاتی برای جغوک بریزو :
• برای تهیه ی جغوک بریزو می توانید بعد از داغکردن دادن پیازها، سیب زمینی های خرد شده را به آن ها افزایش کنید و داغکردن بدهید. و بعد گوشت چرخ شده را افزایش کنید و داغکردن بدهید. سپس مقداری آب به آن افزایش کنید تا گوشت ها و سیب زمینی ها بپزند و آب آن ها کاملا کشیده شوند. این برای مواقعی هست که با سرخ کردن موافق نیستید و یا سرماخورده اید.
• برای تهیه ی جغوک بریزو می توانید سبزی را حذف کنید. این کاملا سلیقه ای هست.
• برای پخت کامل مواد جغوک بریزو در پایان مقدار کمی آب بریزید و مخلوط کنید و اجازه بدهید بپزند و آب آن کاملا کشیده شود.
• در صورت میلکردن رب گوجه را می توانید حذف کنید و غذای شما به رنگ زرد باشد. این کاملا سلیقه ای هست.
• هنگام سرو می توانید از لیموترش تازه و پیاز استفاده کنید.
منبع: بیتوته