طرز تهیه پای مرنگ لیمو

 %name طرز تهیه پای مرنگ لیمو

طرزتهیه پای مرنگ لیمو

روش پخت پای مرنگ لیمو

پای یکی از شیرینی های خوشمزه ی پرطرفدار میباشد، پای مرنگ لیمویی را می توانید حداکثر یک روز قبل آماده کنید. نباید خیلی زودتر از روزگار سرو آن را تهیه کنید.

پای مرنگ لیمو:

مواد لازم برای تهیه ی پای مرنگ لیمو :

 شکر دانه ریز  1 فنجان + 6 قاشق غذاخوری
 آرد همه منظوره  1/4 فنجان
 نشاسته ذرت 3 قاشق غذاخوری
 نمک یک چهارم قاشق چایخوری
 آب  2 فنجان
 آب لیمو تازه یک چهارم فنجان
تخم مرغ، سفیده و زرده سوا شده  3 رقم
 کره بدون نمک 1 قاشق غذاخوری
پوست لیمو 1 قاشق غذاخوری
خمیر پای پخته و خنک شده 1 رقم
%name طرز تهیه پای مرنگ لیمو

مواد لازم برای پای مرنگ لیمو

روش آماده سازی پای مرنگ لیمو :

فر را با دمای 200 درجه فارنهایت گرم کنید. سپس در یک قابلمه، 1 فنجان شکر، آرد، نشاسته ذرت و نمک را با هم مخلوط کنید. با همزن خوب بزنید تا ترکیب شوند. آب و آبلیمو را هم بزنید و با حرارت میانه آن را بپزید و مرتباً هم بزنید تا زمانی که مخلوط غلیظ شوند. غلظت آن باید تا حدی باشد که پشت قاشق را بپوشاند.

%name طرز تهیه پای مرنگ لیمو

مواد را با هم مخلوط کنید و روی گاز قرار بدهید

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه گاناش شکلاتی + نکته هایی برای تهیه ی گاناش

در یک کاسه کوچک، زرده های تخم مرغ خود را هم بزنید و به آرامی مقداری از مخلوط داغ را افزایش کنید، و پایان مدت آن را مخلوط کنید. مخلوط تخم مرغ را دوباره در قابلمه بریزید و به مدت 1 لحظه مرتباً هم بزنید و بپزید. باید غلظت مواد مشابه پودینگ شود.

سپس مخلوط را از روی حرارت بردارید و کره و پوست لیمو را به آن افزایش کنید. هم بزنید تا مخلوط شود، سپس داخل نان پای آماده شده بریزید.

%name طرز تهیه پای مرنگ لیمو

زرده را به مواد غلیظ شده افزایش کنید

برای تهیه مرنگ، سفیده را در یک کاسه بزرگ هم بزنید تا کف کند. (آسان ترین کار مطمئناً این میباشد که در میکسر یا با همزن دستی انجام شود.) 6 قاشق غذاخوری بقیه شکر را به صورت قاشق، قاشق افزایش کنید. مخلوط کردن را ادامه بدهید تا قله های سفت در آن شکل بگیرد.

مرنگ را با احتیاط روی مایع داغ پهن کنید. پایان اقبال های پای را باید بپوشانید در صورت میل‌کردن می توانید روی آن را به صورت نامنظم در آورید. سپس آن را در فر از قبل گرم شده به مدت 5 لحظه قرار بدهید یا تا زمانی که قله های روی مرنگ کمی قهوه ای شوند. تمرکزفکر کنید هنگام لمس مرنگ شما سفت شود. در حین پخت آن را بچرخانید تا به صورت یکسان طلایی شود.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه کوکی موکای تیره

سپس از داخل فر خارج کنید و اجازه بدهید در دمای اتاق خنک شود تا کاملاً سرد شود. اگر نمی خواهید آن را فوراً سرو کنید. 3-6 ساعت قبل از سرو در یخچال به صورت رو باز قرار بدهید.

%name طرز تهیه پای مرنگ لیمو

مرنگ را تهیه کنید و کاملا روی آن قرار بدهید

نکات و ترفندهای پای مرنگ لیمویی :

من این پای لیمو تارت را دوست دارم و از نسخه اصلی آن شیرین تر میباشد. اگر می خواهید تارت شما کمی ترش تر باشد، آب را نصف فنجان کاهش دهید و آب لیمو را نصف فنجان افزایش دهید.

 هنگام افزودن مرنگ باید مطمئن باشید که مواد تارت شما داغ باشد، تنها توجه داشته باشید که باید مرنگ را به اندازه کافی سریع درست کنید تا بتوانید آن را به پای افزایش کنید در حالی که هنگام پر کردن داغ میباشد.

بیشتر بخوانید:  طرزتهیه شیرینی زبان و پاپیون

 مطمئن شوید که مرنگ را تا لبه های نان تارت پهن کرده اید. این سبب می شود که مرنگ شما جمع و کوچک نشود.

 پای از شیرینی هایی میباشد که شما باید حداکثر 1 روز آن را درست کنید، نه زودتر از این روزگار. هرچه پای بیشتر در یخچال نگهداری شود، مرنگ چسبنده تر می شود. نان پای را می توانید زودتر درست کنید.

%name طرز تهیه پای مرنگ لیمو

زمانی که پای مرنگ لیمویی شما پخت آن را برش بزنید و میل کنید

بها غذایی برای 1 برش از پای مرنگ لیمو :

اندازه سرو: 1 برش

کالری: 298

شکر: 35 گرم

سدیم: 232 میلی گرم

چربی: 9 گرم

چربی اشباع شده: 4 گرم

چربی اشباع نشده: 4 گرم

چربی ترانس: 0 گرم

کربوهیدرات ها: 52 گرم

فیبر: 0 گرم

پروتئین: 3 گرم

کلسترول: 78 میلی گرم

 

منبع: بیتوته

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه انواع کیک عصرانه ساده و شکلاتی

طرز تهیه کیک عصرانه طرز تهیه کیک عصرانه خوشمزه انواع کیک عصرانه شکلاتی، ساده و …