طرز تهیه مرغ با سس بشامل به روش های متفاوت

%name طرز تهیه مرغ با سس بشامل به روش های متفاوت

روش های پخت مرغ با سس بشامل

طرز تهیه مرغ با سس بشامل

طرز تهیه مرغ با سس بشامل به روش های متفاوتی میباشد که در ادامه با دو روش متفاوت از آن آشنا می شوید.

طرز تهیه مرغ با سس بشامل:

مواد لازم برای مرغ با سس بشامل :

 فیله مرغ  1 کیلوگرم
 پیاز 1 رقم
 فلفل سبز 2 رقم
 گوجه فرنگی 2 رقم
 قارچ  10-12 رقم
 فلفل سیاه  1 قاشق چایخوری
 زیره سبز‌  1 قاشق چایخوری
 آویشن  1 قاشق چایخوری
نمک 1 قاشق چایخوری
پنیر پیتزا‌ 150 گرم
آرد 4 قاشق غذاخوری
شیر 2-5 لیوان
کره 2 قاشق غذاخوری
روغن زیتون 1 استکان

 

طرز تهیه مرغ با سس بشامل :

فیله های مرغ را به شکل باریک و بلند خرد کنید، سپس در آب در حال جوش به مدت 5 لحظه آن ها را آب پز کنید. پس کمی آبپز شدن آن را آبکش کنید و در یک قابلمه روغن زیتون بریزید و پیاز نگینی را حرارت دادن بدهید سپس مرغ آبپز شده را به آن افزایش کنید و حدود 10-15 لحظه حرارت دادن بدهید. الان فلفل، گوجه فرنگی خرد شده، قارچ ورقه شده ی آبپز، نمک و ادویه ها را افزایش کنید و به مدت 5 لحظه حرارت دادن بدهید. این مواد را داخل تابه ی پیرکس و یا کاسه فر بریزید.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه چاشنی موفونگو

سس بشامل را به این شکل آماده کنید: در قابلمه ای آرد و کره را 3-4 لحظه حرارت دادن دهید سپس شیر را افزایش کرده و هم بزنید، فلفل سیاه را بیافزایید و اجازه دهید جوش بیاید. پس از غلیظ شدن سس بشامل شما آماده میباشد. بعد از روی حرارت بردارید و روی مرغ ها بریزید. سپس پنیر پیتزا را روی آن بریزید و در فر با دمای 190 درجه سانتیگراد با حرارت از بالا و پایین تا زمانی که رویش سرخ شود، قرار دهید. پس از سرخ شدن روی آن و مغز پخت شدن مواد آن را خارج کنید و مشابه لازانیا برش بزنید و میل کنید.

طرز تهیه سینه مرغ با سس بشامل به روشی متفاوت :

%name طرز تهیه مرغ با سس بشامل به روش های متفاوت

طرزپخت مرغ با سس بشامل

مواد لازم: با سس بشامل (4 نفر)

 سینه مرغ بدون استخوان و یا فیله مرغ  600 گرم
 فلفل دلمه ای 2-3 رقم
 کره 50 گرم
 سس بشامل  1 لیوان
 سیب زمینی درشت 1/5 کیلوگرم
 نمک و فلفل به مقدار لازم
روغن برای سرخ کردن
بیشتر بخوانید:  طرز تهیه گراتن سوسیس و سیب زمینی

 

مواد لازم برای تهیه ی سس بشامل با خامه :

پیاز درشت  1 رقم
 کره 25 گرم
 آرد سفید گندم 1 قاشق غذاخوری
شیر 1 لیوان
خامه 75 گرم
نمک وفلفل سیاه به مقدار لازم

طرز تهیه مرغ با سس بشامل:

سینه مرغ را به اندازه قطعات باریک (اندازه انگشت کوچک) خلال کنید. فلفل دلمه را قشنگ خلال کنید، کره را در تابه ای آب کرده، فلفل و خلال سینه مرغ را در کره در حدی که خشک نشود، سرخ کنید.

به مقدار لازم به آن نمک و فلفل بزنید؛ سپس آن را در کاسه سرو بکشید، سس بشامل را روی آن بدهید و با خلال سیب زمینی روی آن را بپوشانید. می توانید حدود 500 گرم قارچ را ورقه کرده با فلفل دلمه ای سرخ کنید و داخل سینه مرغ بریزید.

%name طرز تهیه مرغ با سس بشامل به روش های متفاوت

طرز تهیه ی مرغ با سس بشامل

طرز تهیه سس بشامل:

پیاز را با رنده ی درشت رنده کنید و با کره در حدی که کمی طلایی شود سرخ کنید. آرد را با پیاز حرارت دادن بدهید.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه پای مرنگ لیمویی تک نفره

حرارت را کاملا ملایم کنید. شیر ولرم را کم کم به آرد افزایش کنید و هم بزنید تمرکزفکر کنید مایه گلوله نشود. اجازه بدهید سس آرام چند جوش بزند و کمی غلیظ شود. کمی به آن نمک و فلفل بزنید، سس را از روی آتش بردارید و خامه را با آن مخلوط کنید و بعد روی مرغ بریزید و با جعفری تزیین کنید.

نکاتی برای تهیه مرغ با سس بشامل:

می توانید از سس بشامل بالا برای دستور پایین هم استفاده کنید.

 می توانید مرغ ها را به صورت قطعه ای درست کنید و خرد نکنید.

 اگر شیری که به آرد افزایش می کنید گرم باشد سبب گلوله گلوله شدن آرد می شود. و اگر سرد باشد و روی شعله ی زیاد بگذارید امکان قطع‌کردن آن بالاست. بهتر میباشد شیر و خامه به دمای محیط رسیده باشند.

 

منبع: بیتوته

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه گندمک شیرین خانگی

گندمک شیرین خانگی طرز تهیه گندمک شیرین و خانگی خوشمزه و مقوی گندمک شیرین یا …