طرز تهیه کتف و بال مرغ عسلی

 درست کردن کتف و بال مرغ عسلی, نحوه ی پخت کتف و بال مرغ عسلی,طرز تهیه کتف و بال مرغ عسلی

طرز درست کردن کتف و بال مرغ عسلی

روش پخت کتف و بال مرغ عسلی

اگر می خواهید مزه ای متفاوت از خوردن کتف و بال را تجربه کنید، پیشنهاد می کنم این روش پخت را امتحان کنید. در این روش پخت به دلیل داشتن عسل به صورت کاراملی در می آید و مزه ای ملس دارد.

کتف و بال مرغ عسلی :

مواد لازم برای کتف و بال مرغ عسلی :

 لیموترش سبز  3 عدد
 عسل یک چهارم فنجان
 سیر رنده شده 3 جبه کوچک
 گشنیز آسیاب شده 1 قاشق چایخوری
 نمک  1 قاشق چایخوری
فلفل سیاه، درشت آسیاب شده نصف قاشق چایخوری
 کتف و بال مرغ حدود 2700 گرم
 برش های لیموترش  به مقدار لازم برای تزیین
بیشتر بخوانید:  طرز تهیه سالاد نخود و گشنیز

روش آماده سازی کتف و بال عسلی:

فر را با دمای 220 درجه روشن کنید تا گرم شود. لیموترش، 2 قاشق چایخوری پوست لیموترش را رنده کنید و 1/4 فنجان از آب آن را فشار دهید.

در یک کاسه ای کوچک با چنگال، عسل، سیر رنده شده، گشنیز، نمک و فلفل، آب لیموترش و 1 قاشق چایخوری پوست لیموترش را مخلوط کنید.

این مواد را روی مرغ ها بریزید و مخلوط کنید. مرغ ها را داخل تابه ای بزرگ بریزید. می توانید داخل سینی فر بریزید. سس را کاملا روی مرغ ها بریزید. سینی فر را در طبقه ی وسط فر قرار بدهید. اجازه بدهید مرغ ها بپزند، مرغ ها را زیر و رو کنید، اگر طلایی نشدند. در پایان گریل روی آن را روشن کنید. تا مرغ ها طلایی شوند.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه ی سیتان وگان

هنگام سرو، مرغ ها را داخل ظرف سرو بکشید و با لیموترش تزیین کنید و باقیمانده ی پوست لیموترش را روی آن بپاشید. (بیشتر بخوانید: طرز تهیه کتف و بال مرغ در فر)

طرز پخت کتف و بال مرغ عسلی, روش پخت کتف و بال مرغ عسلی, طرز درست کردن کتف و بال مرغ عسلی

طرز پخت کتف و بال عسلی

نکاتی برای تهیه ی کتف و بال عسلی :

اگر می خواهید زودتر بپزند پس از قرار دادن در مرغ ها در تابه یا سینی فر روی آن فویل بکشید و سپس آن را بردارید تا سرخ و ترد شوند.

 با این روش می توانید از ران ماهیچه ای مرغ هم استفاده کنید.

 برای پخت این غذا می توانید فقط از کتف مرغ استفاده کنید.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه آش شلغم برای سرماخوردگی

 

منبع: بیتوته

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ی سیتان وگان

  سیتان و وگان چیست؟ دستور تهیه سیتان وگان سیتان اغلب، به عنوان “گوشت گیاهی” …