دسته‌ها
بامیم

طرز تهیه ژله خامه ای هلویی


طرز تهیه ژله خامه ای هلویی

peachy1 creamy jelly1 طرز تهیه ژله خامه ای هلویی

 

مواد لازم برای ژله خامه ای هلویی : برای یک پیرکس 9×13 سانتیمتری

  ژله هلوی2 بسته 170 گرمی  (340 گرم می شود)
 پودر ژلاتین 14 گرم یا 1و نیم قاشق غذاخوری
آب جوش 1 پیمانه
 آب سرد1 پیمانه
شیرعسلحدود 397 گرم
هلو اسلایس شدهحدود 425 گرم

 

طرز تهیه ژله خامه ای هلویی :

1 بسته ژله را طبق دستورالعمل روی بسته درست کنید، داخل پیرکس بریزید و 1-2 ساعت در یخچال بگذارید. بعد از 45 دقیقه، شروع کنید به درست کردن لایه دوم. پودر ژلاتین را با 1 پیمانه آب جوش مخلوط کنید تا کاملا حل شود، 1 پیمانه آب سرد بریزید و مخلوط کنید، وقتی خنک شد شیرعسل را اضافه کنید و با قاشق مخلوط کنید.

بیشتر بخوانید:  فال روز شنبه 12 مهر 1399

 

بعد حدود 30 دقیقه بگذارید در دمای اتاق بماند (بیشتر از 45 دقیقه نماند) و به آرامی روی لایه اول بریزید و در یخچال بگذارید. بعد از حدود 5 دقیقه اسلایس های هلو را روی آن بگذارید، باید داخل آن فرو برود و دوباره در یخچال بگذارید. اینطوری روی دسر نمی آیند. دومین بسته ژله هم درست کنید و بعد از اینکه به دمای اتاق رسید، (30 دقیقه بعد) به آرامی روی دسر بریزید و در یخچال بگذارید.

 

بعد این که ژله سفت شد آن را برش بزنید و نوش جان کنید.

نوشته طرز تهیه ژله خامه ای هلویی اولین بار در روبکا. پدیدار شد.

بیشتر بخوانید:  حکایت نصیحت های جالب گنجشک به مرد دمشی

لینک منبع